Тестове за кариера

Личностни тестове

Тестове за знания и умения

Другите за нас

Уважаеми потребители на BusinessTest.

Идеята за тази страница е ваша. Тя възникна в резултат на големия интерес към сайта от страна на кандидати, работодатели, специалисти и мениджъри. Тук ние ще публикуваме вашите мнения, общественият отзвук на BusinessTest.

Т.Коков:

"Сайтът много ми хареса .Със сигурност ще го посещавам редовно. Поздрави!"

Васил Кеменаджиев:

"Сайтът е добър и аз смятам да го използвам за в бъдеще. Влизането и използването не е трудно. Може би при правенето на CV е добре да се помисли и да се вкарва готово примерно в PDF формат. Иначе смятам да го използвам като се тествам, но първо ще поуча малко и тогава."

Весела Митова:

"Здравейте! Живи и здрави да сте, дълги години да поддържате сайта  и да бъдете полезни на хората!Сайтът ми е полезен, тъй като видях къде имам пропуски в знанията и ще се образовам допълнително, за да се представя по-добре на тестовете. Надявам се постепенно да се добавят нови тестове, за да не бъде скучно, след като вземем сертификати. ;-).Много творчески успехи Ви желая и взаимна ползотворна работа!"

Доц. д-р Татяна Христова, Икономически Университет - Варна:

"Разгледах сайта и бързам да споделя прекрасните си впечатления от него. Мисля, че ще бъде полезен и необходим на много хора. Поздравления!"

Галина Георгиева, първият потребител получил сертификат "Набиране и подбор на персонал":

"Бих желала да Ви поздравя за това, което сте изградили до момента! Останах впечатлена, да си призная - дори приятно изненадана. Ще се радвам да спомогна за развитието и популяризирането на сайта Ви. За мен  е важно да разбера повече за Вас, за екипа, разработил тестовете и за бъдещите Ви планове! Освен тестовете "Управление на човешките ресурси" и "Набиране и подбор на персонал", в които области работя и търся пътища за повишаване на познанията и уменията си, за мен биха представлявали интерес и тестове по логистика, снабдяване, управление на проекти, дори планиране например! С нетърпение очаквам новите попълнения в списъка с тестове и още веднъж Ви пожелавам популярност, признание и интересни творчески предизвикателства!"

Елена Евтимова - Софийски университет:

"Днес реших да видя как се действа на вашия сайт! Пробвах тест по логистика, защото нямам и хабер за какво се отнася тази наука, т.е. опитах да видя какво ще излезе с налучкване - ето резултата: 23%. Извода ми от това е, че тестовете са добре направени и в голяма степен са защитени от това, човек, който е невеж в дадена област да може да покаже висок резултат! Браво на вас!"

Вестник ПАРИ, 6 март 2006 г.

В. ПАРИ: Тестват по западен модел кадри за бизнеса

 

Вижте пълния текст на статията.

сп. Мениджър

сп. Мениджър: Професионална ориентация